Slabit rapid

Slabit rapid: 3 suplimente nutritive care te ajuta

Slabit rapid: 3 suplimente nutritive care te ajuta

Dacă vrei să slăbești rapid, există câteva suplimente nutritive care te pot ajuta. Fiecare are propriul său set de beneficii și dezavantaje. Acestea sunt cele 3 suplimente pentru slăbit, 100% sigure, care te ajută să slăbești.

Carnitina

Carnitina este cel mai cunoscut supliment sportiv, folosit atât de persoanele care practică un sport de perfomanta, cât ai de cele care merg la sală de fitness sau aerobic. Carnitina este un aminoacid sintetizat la nivelul ficatului și rinichilor pornind de la alți doi aminoacizi: lisina și metionina. Acest supliment nutritiv poate fi asimilat din diferite alimente, cum ar fi: carnea de vită, carnea de oaie, carnea de vânat, carnea de pasăre, pește și lactate.

Principalul mecanism al carnitinei în organism se referă la activitatea sa în metabolismul grăsimilor. Toate țesuturile, cu excepția creierului, utilizează acizi grași cu lanț lung pentru producerea de energie. În activitatea musculară carnitina aduce o contribuție majoră prin oxidarea acizilor grași și eliberarea energiei. Ea crește utilizarea grăsimilor ca sursă de energie, previne acumularea lor, intervenind în procesul lor de ardere. De asemenea, mărește timpul până la apariția oboselii musculare. Este un supliment pentru slăbit sigur, nu au fost raportate cazuri de supradozare și, astfel, poate fi un ajutor de nădejde în lupta cu kilogramele. Atenție! Are efect numai în asociere cu exercițiul fizic.

Cafeina

Cafeina, sinonimă cu cofeina, este un alcaloid din grupa purinelor, care se găsește în cafea, ceai, nuci de cola, guarana cacao, dar si in pastilele de slabit Reduslim si este unul dintre cei mai vechi stimulenți naturali folosiți de om.

Folosită în cantități rezonabile, acționează ca:

 • stimulant al sistemului nervos central (în creier, cofeina acționează ca un stimulent indirect;
 • ea blochează acțiunea neurotransmitatorului adenozină, care comandă creierului să se liniștească și să adoarmă);
 • creșterea pulsului și tensiunii arteriale;
 • dilatator bronhial;
 • diuretic;
 • stimulant al peristaltismului intestinal;
 • potentiator al atenției și concentrării;
 • inhibitor al oboselii.

Doza optimă de cofeină este de 100 până la 200 mg – una până la două cești de 140 g. Pentru efecte maxime în cazul practicării sportului, cafeina poate fi consumată cu aproximativ jumătate de oră înainte de exercițiul fizic.

Spirulina

Spirulina este o microalgă de o culoare verde-albastră. Caracterizată ca fiind un „superaliment” spirulina înglobează, în proporție de 60-70% proteine pure, adică mai mult decât poate să conțină carnea de vită sau de pui, ceea ce înseamnă că are toți cei opt aminoacizi esențiali (izoleucina, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, treonină, triptofanul și valină).

Spirulina nu conține zahar și carbohidrați. Aceasta acționează ca un inhibitor puternic al apetitului și reduce considerabil greutatea corporală, în timp. Desigur, consumul de spirulină trebuie însoțit de o alimentație sănătoasă, naturală, bogată în toate principiile nutritive și lichide pentru a beneficia la maxim de efectele sale pozitive. Este recomandat să se consume după efortul fizic. Datorita compoziției bogate în proteine, spirulina vă ajută la refacerea musculară având și un efect antioxidant, diminuând degradarea muschilor și epuizarea după exercițiile fizice.

Dieta cu fructe și legume

Dieta cu fructe și legume este o dietă de slăbit sănătoasă, care promite să te scape de kilogramele nedorite, să-ţi îmbunătăţească digestia şi să-ţi accelereaze rata metabolismului. Dieta cu fructe şi legume măreşte procesul de absorbţie al nutrienţilor de către tractul gastrointestinal, având ca rezultat un ritm mai mare al metabolismului. Consumul exclusiv de fructe şi legume nu numai că este ieftin, dar ajută şi la detoxifierea organismului, lăsându-te suplă şi sănătoasă!

Persoanele care suferă de anumite afecţiuni trebuie să ia în calcul deficienţele nutritive ale dietei, iar persoanele sănătoase trebuie să o urmeze doar o scurtă perioadă de timp.

Exemplu meniu dieta cu fructe și legume:

 • Mic-dejun – Suc proaspăt preparat, fructe sau salată de fructe proaspătă
 • Gustarea 1 – Suc proaspăt de fructe sau morcov
 • Prânz – Salată de lăptucă, spanac, castravete, roşie, germeni de fasole, măsline şi fasole verde
 • Cină – Suc proaspăt de legume, supă de conopidă, friptură de pasăre, fasole verde cu usturoi, salată verde
  Gustarea 2 – Gustare cu fructe la trei ore după cină

  Reduslim Logo

  Reduslim supliment pentru slăbire: aliatul tău în a slăbi rapid, sănătos și constant.

  DISCLAIMER: Efectele și rezultatele declarate pot varia de la o persoană la alta. Acest produs NU trebuie utilizat pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor sau infecțiilor. Produsul NU poate garanta rezultate care variază de la o persoană la alta.


  ©  Reduslim.ro - All rights reserved

  Înapoi Sus