exercitii pentru slabit acasa

5 Exercitii pentru slabit rapid acasa

5 Exercitii pentru slabit rapid acasa

Exercițiile pentru slăbit au devenit foarte populare datorită eficienței pe care o aportă asupra vieții celor care își doresc să dețină un corp perfect si sănătos. Un stil de viață sănătos nu înseamnă doar să mănânci sănătos ci înseamnă și să ai o activitate a corpului care să fie și ea în echilibru pentru a rămâne pe calea spre succes.


Toată lumea a auzit cuvântul „cardio” de cel puțin câteva ori pe parcursul vieții, fie el în contexte diferite sau nu. Ei bine exercițiile de slăbit tip cardio sunt printre cele mai populare și eficiente. Câteva exemple ar fi mersul pe jos, alergatul, ciclismul și înotul, iar acestea au un rol foarte util în arderea caloriilor. Însă cele mai bune exerciții pentru slăbit trebuie să fie simple și sa nu necesite mult spațiu. Iată mai jos cele 5 exerciții pentru slăbit.


Topul celor mai bune 5 exerciții pentru slăbit acasă.

Program de 5 exerciții fizice de slăbit rapid

Când vine vorba de pierderea în greutate, nu există o soluție unică pentru toți. Cu toate acestea, mulți experți sunt de acord că un program de succes de pierdere în greutate ar trebui să includă atât exerciții cardiovasculare, cât și antrenamente de forță.

Exercițiile cardiovasculare, cunoscute și sub numele de exerciții aerobice, reprezintă orice tip de activitate care vă crește ritmul cardiac și vă face sângele să circule. Acest tip de exercițiu este adesea recomandat pentru pierderea în greutate, deoarece ajută la arderea caloriilor și la îmbunătățirea nivelului general de fitness.

Antrenamentul de forță, pe de altă parte, este un tip de exercițiu care ajută la dezvoltarea musculaturii și la îmbunătățirea forței dumneavoastră. Acest tip de exerciții este adesea recomandat pentru pierderea în greutate, deoarece poate ajuta la creșterea metabolismului și la arderea mai multor calorii.

Atât exercițiile cardiovasculare, cât și antrenamentul de forță sunt importante pentru pierderea în greutate. Cu toate acestea, tipul de exerciții fizice care este potrivit pentru dumneavoastră va depinde de nivelul de pregătire fizică și de obiectivele dumneavoastră. Dacă sunteți la început de drum, este important să începeți încet și să vă creșteți treptat nivelul de activitate. Și, dacă sunteți deja activ, poate doriți să vă concentrați pe adăugarea unei intensități mai mari la antrenamentele dumneavoastră.

Exerciții cardio: 15 minute săritul cu coarda

Săritul cu coarda nu este un exercițiu tocmai popular și este deseori subestimat. Acesta poate fi mult mai eficient decât orice alte exerciții cardio. În 15 minute de sărit cu coarda poți arde în jur de 250 și 300 de calorii, antrenând în același timp majoritatea grupelor musculare.
Săritul cu coarda vine însoțit și de alte beneficii cum ar fi îmbunătățirea coordonării, deoarece solicită multe părți ale corpului în același timp, iar o coordonare mai bună înseamnă un risc mai mic de accidentări.

Exercitii pentru slabit burta și abdomen

Cauți un antrenament care să te ajute să îți subțiezi abdomenul? Acest exerciții este conceput special pentru a vă ajuta să vă tonifiați și să vă subțiați zona abdominală.

Plank-ul

„Plank” este poziția care implică menținerea corpului suspendat cu ajutorul antebrațelor și al picioarelor. Este un exercițiu care necesită concentrare și care în timp aduce un aspect foarte frumos corpului.
Plank-ul presupune sprijinul pe vârfurile picioarelor și pe antebrațe, spatele trebuie să fie drept și privirea înainte. Este un exercițiu care lucrează în ce mai mare parte abdomenul, musculatura lombară, umerii, brațele și picioarele urmând ca beneficiile aduse să se vadă prin îmbunătățirea poziției posturii, a flexibilității, dar și prin ameliorarea durerilor de spate cauzate de postura incorectă.

Abdomenele scurte (crunch)

Abdomenele se regăsesc printre cele mai eficiente și utilizate exerciții. Este foarte posibil să mai fi realizat abdomene scurte în trecut chiar fără să-ti dai seama. Acestea se axează pe musculatura abdominală, însă fără presiune asupra zonei lombare.
Realizarea corectă a abdomenelor scurte se face în felul următor. Zona trunchiului trebuie parțial ridicată, dar nu complet, ca în cazul abdomenelor complete. Specialiștii recomandă realizarea a câte 3 seturi de 30 de repetări, cu o scurta pauză între seturi. Pierderea în greutate și reducerea grăsimii din jurul abdomenului vor fi rapid vizibile. De asemenea pastilele pentru slăbit accelerează procesul.

Exerciții pe care le poți face acasă pentru picioare și gluteii

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă tonifia picioarele și fesele fără a fi nevoie să mergeți la sală, există o mulțime de exerciții pe care le puteți face acasă. Iată câteva dintre preferatele noastre.

Genuflexiunile

Pe cât de simple sunt aceste exerciții, pe atât de eficiente sunt și pot face parte cu succes din programul de exerciții pentru slăbit al oricărei persoane.
Acest exercițiu implică în principal cvadricepșii, gluteii dar și abdomenul pentru că activează mai multe grupe musculare în același timp iar consumul caloric este ridicat. Mișcarea este intensă și ajuta la accelerarea metabolismului, în același timp reducând țesutul adipos. Acest exercițiu tonifiază mușchii picioarelor și îmbunătățește aspectul acestora foarte rapid.

Fandările

Fandările sunt exerciții ușor de realizat și foarte eficiente în procesul de slăbire. Ele activează musculatura picioarelor, îmbunătățesc forța, rezistența și echilibrul. Antrenarea mușchilor picioarelor sunt cei mai vizați de fandări, deoarece ajută la arderea unui număr mare de calorii și reduc greutatea corporală.

Cele mai eficiente 5 exercitii pentru slabit pe care le poti face acasa

Este foarte bine să luați în calcul faptul că exercițiile pentru slăbit reduc țesutul adipos. Exercițiile fizice sunt deseori recomandate pentru pierderea în greutate, dar trebuie să aveți foarte mare grijă la alimentație deoarece o dietă restrictivă reduce aportul caloric și se va pierde o parte din țesutul muscular acumulat. O alimentație restrictivă presupune forțarea corpului să-și găsească alte surse de combustibil implicit pierderea masei musculare care ajută la îmbunătățirea sănătății si aspectului corpului.


    Reduslim Logo

    Reduslim supliment pentru slăbire: aliatul tău în a slăbi rapid, sănătos și constant.

    DISCLAIMER: Efectele și rezultatele declarate pot varia de la o persoană la alta. Acest produs NU trebuie utilizat pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor sau infecțiilor. Produsul NU poate garanta rezultate care variază de la o persoană la alta.


    ©  Reduslim.ro - All rights reserved

    Înapoi Sus